Dakpannen vernieuwen in Weesp

Is het nodig om uw dakpannen te vernieuwen? Zet dan een specialist in pannendaken aan het werk. AJ Dakwerken uit Hilversum is u graag van dienst. Wij hebben veel ervaring met pannendaken en dakpannen vernieuwen en kunnen u goed adviseren.

Dakpannen vernieuwen die passen bij de stijl van uw woning

AJ Dakwerken helpt u de juiste dakpannen te kiezen in de stijl van uw woning in Weesp. De meeste van onze pannendaken worden uitgevoerd met dakpannen in gebakken klei van de merken Koramic-Pottelberg en Monier. De meest populaire dakpannen onder onze klanten zijn de OVH (Opnieuw Verbeterde Holle), de VH (Verbeterde Holle) of de Tuile du Nord dakpannen.

30 jaar garantie

U heeft niet alleen de keuze uit een hele reeks modellen en kleuren maar u krijgt ook een garantie van 30 jaar op alle dakpannen. Deze garantie betreft niet alleen het gratis leveren van nieuwe dakpannen, maar ook het kosteloos plaatsen van de dakpannen die vervangen moeten worden.

Waar werken we?

Woont u binnen een straal van 40 km rondom Hilversum? Dan komen we graag uw dakpannen vernieuwen. We hebben rijke ervaring met de huizen en type dakbedekking die in deze regio voorkomt. We komen dus ook uw dakpannen vernieuwen in Weesp.

Weesp is een plaats in de provincie Noord-Holland. Weesp valt binnen het werkgebied van AJ Dakwerken. Wij hebben hier diverse daken aangelegd of gerenoveerd, zowel pannendaken als bitumen en kunststof. Weesp verkreeg in 1355 stadsrechten en groeide in de eeuwen daarna uit tot een vestingstad. Jenever, bier en cacao werden volop in Weesp verhandeld. Nu is Weesp vooral een forensenplaats voor Amsterdam. Het ligt zo dicht bij elkaar dat Weesp per 2022 onderdeel zal worden van de gemeente Amsterdam. Weesp staat ook bekend om de Weesper mop, een koekje van amandelspijs, amandelen en suiker. Het is het best verkochte koekje uit de streek. De term Weesper mop wordt in de volksmond ook wel gebruikt voor iemand die in de plaats Weesp geboren is.

Laat AJ Dakwerken uw dakpannen vernieuwen in Weesp

Wilt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie in plaats of meer informatie ontvangen over onze specialisatie in dakpannen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. Bel 035 – 772 0410!

Kwaliteit staat voorop

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Lees meer over onze werkwijze.

Uw voordelen

  • Wij zijn een specialist in dakwerken
  • Wij werken in een straal van circa 40 kilometer rondom ons vestigingsadres. Bekijk de kaart.
  • Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit.
  • Wij hebben veel ervaring met dakpannen, bitumen en kunststof dakbedekkingen.
  • Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten.
  • Wij bieden u scherpe prijzen.
  • Wij hebben vakkundige dakdekkers in dienst.
Array

Onze merken