Dakisolatie Bussum

Bespaar direct energie met een dakisolatie en verhoog het energielabel van uw woning of bedrijfspand. U krijgt mogelijk subsidie voor het laten isoleren van uw dak én u verhoogt direct de waarde van uw pand in Bussum en omgeving. Dit zijn uw voordelen:

  • Verlaag uw energiekosten
  • Verhoog uw wooncomfort
  • Subsidie vanuit Rijksoverheid
  • Laat de marktwaarde van uw woning stijgen
  • Waterdichte afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis dakinspectie aan of stuur een e-mail naar info@ajdakwerken.nl.

 

Dakisolatie door AJ Dakwerken

Wanneer u uw dakisolatie laat uitvoeren door de specialisten van AJ Dakwerken kiest u voor topklasse service en dienstverlening. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakwerken, daarom kunnen we u verzekeren van een verantwoorde werkwijze waarbij we aan alle veiligheidseisen voldoen.

Kosten dakisolatie

Er is geen vaste prijs te noemen voor dakisolatie, omdat de kosten afhangen van verschillende factoren. De tarieven van AJ Dakwerken liggen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. De totaalprijs wordt ook beïnvloed wordt door de isolatiesoort, de grondstofhoeveelheid die verwerkt wordt in het product en de dikte van het materiaal.

Subsidie voor dakisolatie

U komt misschien in aanmerking voor subsidie voor dakisolatie wanneer u een koopwoning in de regio Zeist heeft of lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE). U vindt meer informatie op de pagina “subsidie isolatie huis” op de website van de Rijksoverheid. Via de energiesubsidiewijzer ziet u eenvoudig of u in aanmerking komt voor subsidie. Meestal vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente.

Wanneer isoleren?

Als u niet weet of uw dak onlangs is geïsoleerd of wanneer het onzeker is of uw dakisolatie nog voldoet, controleren wij dit graag voor u. Onze professionals komen bij u langs om de staat van uw dakisolatie te beoordelen, u hoeft slechts een gratis dakinspectie aan te vragen. U kunt veel geld besparen op het moment dat u de oude isolatie vervangt door nieuwere isolatie met een hogere waarde of door aanvullend te isoleren.

 

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil

Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL

De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Werkwijze dak isoleren

Het uitvoeren van uw dakisolatie doen we aan de hand van het volgende stappenplan:

Stap 1: keuze isolatiemateriaal

We beoordelen eerst welk isolatiemateriaal meest geschikt is voor uw woning. Omdat er veel verschillende soorten isolatie zijn, bespreken we uw wensen en brengen de mogelijkheden van uw dak in kaart. Op basis daarvan kiezen we de dakisolatie die het beste bij uw situatie past.

Stap 2: plaatsing isolatiemateriaal

Met uitzondering van PIR-platen wordt het isolatiemateriaal op rol geleverd, zodat we het direct op het dakbeschot kunnen plaatsen.

Stap 3: aanbrengen dakbedekking

Nadat de isolatie is geplaatst brengen wij hierop de panlatten en dakpannen aan. Bij een plat dak komt er eerst een APP onderlaag en hierop de Bitumen bovenlaag. We plaatsen uw dak op vakkundige wijze, ruimen alles op en u kunt gelijk genieten van uw nieuwe dak.

Werkgebied Bussum en omgeving

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hilversum en we zijn in te zetten voor dakisolatie tot wel 40km rondom deze locatie. We zijn dus ook werkzaam in Bussum en omgeving.

Gratis dakinspectie aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw dak vraagt u een gratis dakinspectie aan of neemt u contact met ons op via planning@ajdakwerken.nl of 035 772 04 10.

Onze merken