Dakisolatie Hilversum

Verhoog het energielabel van uw woning of bedrijfspand en bespaar direct energie met een dakisolatie! U verhoogt direct de waarde van uw pand én u krijgt mogelijk subsidie voor het laten isoleren van uw dak in Hilversum en omgeving. Dit zijn uw voordelen:

  • Verhoog uw wooncomfort
  • Verlaag uw energiekosten
  • Laat de marktwaarde van uw woning stijgen
  • Subsidie mogelijk
  • Waterdichte afwerking

 

Dakisolatie door AJ Dakwerken

Laat uw dakisolatie uitvoeren door de specialisten van AJ Dakwerken voor topklasse service en dienstverlening. Omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakwerken, kunnen we u verzekeren van een verantwoorde en up-to-date werkwijze waarbij we aan alle veiligheidseisen voldoen.

Kosten dakisolatie

De kosten voor dakisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, er is dus geen vaste prijs te noemen. Onze tarieven liggen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter, waarbij de totaalprijs ook beïnvloed wordt door de soort isolatie, de hoeveelheid grondstoffen in het product en de dikte.

Subsidie voor dakisolatie

U komt misschien in aanmerking voor subsidie voor dakisolatie wanneer u een koopwoning in de regio Zeist heeft of lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE). U vindt meer informatie op de pagina “subsidie isolatie huis” op de website van de Rijksoverheid. Via de energiesubsidiewijzer ziet u eenvoudig of u in aanmerking komt voor subsidie. Meestal vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente.

Wanneer dak isoleren?

We adviseren u om altijd een goed geïsoleerd dak boven uw hoofd te hebben. Wanneer u niet weet of het dak onlangs is geïsoleerd of twijfelt of uw dakisolatie nog voldoet, controleren we dit graag voor u. Vraag een gratis dakinspectie aan en onze professionals komen bij u langs om de staat van uw dakisolatie te beoordelen. Door de oude isolatie te vervangen door nieuwere isolatie met een hogere waarde of door aanvullend te isoleren kunt u veel geld besparen.

 

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil

Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.

  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdichtklasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u hem gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL

De Skytech Pro XL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Hij is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!

  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Dak isoleren: onze werkwijze

De experts van AJ Dakwerken isoleren uw dak vakkundig volgens een bewezen stappenplan.

Stap 1: isolatiemateriaal kiezen

We beoordelen eerst welk isolatiemateriaal meest geschikt is voor uw woning. Omdat er veel verschillende soorten isolatie zijn, bespreken we uw wensen en brengen we de mogelijkheden van uw dak in kaart. Op basis daarvan kiezen we de dakisolatie die het beste bij uw situatie past.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

Behalve de PIR-platen worden alle isolatiematerialen op rol geleverd. Het is bij deze varianten dus zeer makkelijk om het isolatiemateriaal op het dakbeschot te plaatsen.

Stap 3 aanbrengen van de dakbedekking en plaatsen dakpannen

Na het plaatsen van de isolatie brengen we hierop de panlatten en dakpannen aan. Bij een plat dak komt er eerst een APP onderlaag en hierop de Bitumen bovenlaag. Hiermee creëren we een stevige basis voor de dakpannen. Die plaatsen we zeer vakkundig.

Werkgebied Hilversum en omgeving

We zijn werkzaam in Hilversum en omgeving en zijn in te zetten voor dakisolatie tot wel 40km rondom Hilversum.

Gratis dakinspectie aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw dak vraagt u een gratis dakinspectie aan of neemt u contact met ons op via planning@ajdakwerken.nl of 035 772 04 10.

Onze merken