Dakisolatie Naarden

Met dakisolatie bespaart u direct energie en verhoogt u de waarde van uw woning of bedrijfspand. In veel gevallen is subsidie mogelijk voor dakisolatie. Uw pand in Naarden krijgt met dakisolatie een gunstiger energielabel. Dit zijn de voordelen van dakisolatie:

  • Marktwaarde van uw woning stijgt
  • Verlaging van uw energiekosten
  • Verhoging van uw wooncomfort
  • Subsidie mogelijk vanuit Rijksoverheid

Vraag een gratis dakinspectie aan of stuur een e-mail naar info@ajdakwerken.nl. We laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen!

Dakisolatie door AJ Dakwerken

Wanneer u uw dakisolatie laat uitvoeren door de specialisten van AJ Dakwerken, dan kiest u voor topklasse service en dienstverlening. We kunnen met zekerheid zeggen dat we een verantwoorde werkwijze hanteren waarbij we aan alle veiligheidseisen voldoen, omdat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakisolatie.

Kosten dakisolatie

Het tarief van het plaatsen van isolatie hangt af van verschillende factoren. De kosten liggen over het algemeen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. De totaalprijs is gebaseerd op de isolatiesoort, de dikte van het materiaal en de grondstofhoeveelheid in het product.

Subsidie voor dakisolatie

U kunt in aanmerking komen voor subsidie voor dakisolatie wanneer u een koopwoning in Naarden heeft of lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Op de pagina “subsidie isolatie huis” op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over subsidies voor dakisolatie. Via de energiesubsidiewijzer controleert u eenvoudig of u in aanmerking komt, waarna u de subsidie kunt aanvragen via de website van uw gemeente.

Wanneer moet u uw dak isoleren?

Het kan nodig zijn om uw dak te isoleren wanneer de bestaande isolatie niet meer voldoet. Als u uw oude isolatie vervangt door nieuwe isolatie met een hogere waarde, kunt u veel winst boeken. Ook aanvullend isoleren op de bestaande isolatie kan u veel besparing opleveren. Onze professionals komen graag bij u langs om naar uw dakisolatie te kijken. Vraag geheel vrijblijvend een dakinspectie bij ons aan!

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Werkwijze dakisolatie

We voeren uw dakisolatie uit aan de hand van het volgende stappenplan:

Stap 1: isolatiemateriaal kiezen

We bespreken uw wensen en brengen de mogelijkheden van uw dak in kaart. Omdat er veel verschillende soorten isolatie zijn, beoordelen we welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw woning.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

Met uitzondering van PIR-platen wordt het isolatiemateriaal op rol geleverd, zodat we het direct op het dakbeschot kunnen plaatsen.

Stap 3: dakbedekking aanbrengen

Met panlatten zetten we het isolatiemateriaal vast. Dit is een stevige basis voor de dakpannen, die we op vakkundige wijze plaatsen. We ruimen na de plaatsing al het afval op en u kunt direct genieten van uw nieuw geïsoleerde dak.

Werkgebied Naarden

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hilversum, waardoor we de ideale uitvalsbasis hebben voor de regio Midden-Nederland. We zijn werkzaam tot wel 40 km rondom deze locatie, dus ook in Naarden en omgeving!

Gratis dakinspectie aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw dak vraagt u een gratis dakinspectie aan. Neem contact met ons op via planning@ajdakwerken.nl of 035 772 04 10.

Onze merken