Dakisolatie Zeist

Met het isoleren van uw dak bespaart u direct energie en verhoogt u het energielabel van uw woning of bedrijfspand. Voor dakisolatie is in veel gevallen subsidie mogelijk én u verhoogt direct de waarde van uw pand in Zeist en omgeving. Dit zijn de voordelen van dakisolatie:

  • Verlaging van uw energiekosten
  • Verhoging van uw wooncomfort
  • Subsidie mogelijk vanuit Rijksoverheid
  • Waterdichte afwerking
  • Marktwaarde van uw woning stijgt

Vraag een gratis dakinspectie aan of stuur een e-mail naar info@ajdakwerken.nl. We laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen!

 

Dakisolatie door AJ Dakwerken

Laat uw dakisolatie uitvoeren door de specialisten van AJ Dakwerken en kies voor topklasse service en dienstverlening. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakwerken. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat we een verantwoorde werkwijze hanteren waarbij we aan alle veiligheidseisen voldoen.

Kosten dakisolatie

De kosten voor dakisolatie hangen af van verschillende factoren. De tarieven van AJ Dakwerken liggen tussen de € 25,- en € 55,- per vierkante meter. De totaalprijs wordt ook beïnvloed wordt door de isolatiesoort, de dikte van het materiaal en de grondstofhoeveelheid in het product.

Subsidie voor dakisolatie

U komt misschien in aanmerking voor subsidie voor dakisolatie wanneer u een koopwoning in de regio Zeist heeft of lid bent van de Vereniging van Eigenaren (VvE). U vindt meer informatie op de pagina “subsidie isolatie huis” op de website van de Rijksoverheid. Via de energiesubsidiewijzer ziet u eenvoudig of u in aanmerking komt voor subsidie. Meestal vraagt u deze subsidie aan via de website van uw gemeente.

Wanneer isoleren

U kunt veel geld besparen door de oude isolatie te vervangen door nieuwere isolatie met een hogere waarde of door aanvullend te isoleren. We controleren dan ook graag of uw dakisolatie nog voldoet. Onze professionals komen bij u langs om de staat van uw dakisolatie te beoordelen wanneer u een gratis dakinspectie aanvraagt, geheel vrijblijvend!

 

Soorten dakisolatie

  • SF19BB SuperFoil
Dit is een ademende en hoogwaardige reflecterende damp-open isolatiefolie met 9 lagen isolatiemateriaal. Hierdoor kan met deze damp-open ademende isolatiefolie een toevoeging een Rd van 2,22 gehaald worden. Dit isolatiemateriaal is ideaal voor nieuwbouwwoningen en renovaties en kan gebruikt worden in combinatie met of als aanvulling op andere isolatie. De SF19BB bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is zeer CO2-vriendelijk door compact(e) vervoer en opslag.
  • SF40BB SuperFoil

Deze SuperFoil is opgebouwd uit 19 dampdoorlatende lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is slechts 75mm dik. Met een Rd-waarde van maximaal 3.6 haalt u met gemak de eisen voor subsidie- of bouwvoorschriften. Met een waterdicht-klasse van W1 is deze isolatie ideaal te combineren met andere isolatie. Ook kunt u het gebruiken als aanvulling op bestaande isolatie. De SF40BB kan in zowel wanden als daken gebruikt worden. Dankzij 40% gerecycled materiaal is het ook een milieubewuste keuze.

  • Skytech Pro XL
De Skytech Pro XL een duurzame isolerende folie van slecht 10 mm dik met een hoge isolatiewaarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie dat tevens damp-open is, is dit isolatiemateriaal zeer goed te gebruiken in combinatie met of als aanvulling op andere isolaties. Daarnaast is de Skytech Pro XL zeer milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van 90% gerecyclede materialen en is voor 100% te recyclen!
  • PIR-platen

PIR-platen passen we vooral toe op platte daken. Onze specialisten kennen alle materialen uitstekend en kunnen u hier dus goed over adviseren. PIR platen passen wij ook toe op platte daken. Iedere dikte heeft zijn eigen Rd waarde en wij adviseren u graag.

Werkwijze dakisolatie

Aan de hand van het volgende stappenplan voeren we uw dakisolatie uit:

Stap 1: keuze isolatiemateriaal

Omdat er veel verschillende soorten isolatie zijn, bespreken we uw wensen en brengen de mogelijkheden van uw dak in kaart. We beoordelen welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw woning. Op basis daarvan kiezen we de dakisolatie die het beste bij uw woning past.

Stap 2: isolatiemateriaal plaatsen

Met uitzondering van PIR-platen wordt het isolatiemateriaal op rol geleverd, zodat we het direct op het dakbeschot kunnen plaatsen.

Stap 3: dakbedekking aanbrengen

Het isolatiemateriaal zetten we vast met panlatten. Zo vormt het een stevige basis voor de dakpannen. We plaatsen uw pannen op vakkundige wijze, ruimen alles op en u kunt direct genieten van uw nieuw geïsoleerde dak.

Werkgebied Zeist

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hilversum en we zijn werkzaam tot wel 40km rondom deze locatie, dus ook in Zeist en omgeving!

Gratis dakinspectie aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw dak vraagt u een gratis dakinspectie aan. Neem contact met ons op via planning@ajdakwerken.nl of 035 772 04 10.

Onze merken