U gaat op vakantie… maar uw dak niet!

Laat daarom de status van uw dak gratis door ons controleren. Zodat u niet bij thuiskomst met een vervelende lekkage wordt geconfronteerd.

Gaat u al op vakantie?

Kijkt u er ook zo naar uit om op vakantie te gaan? Heerlijk de zon tegemoet in camper, tent of luxe vakantievilla? Maakt u al rijtjes van wat u allemaal mee moet nemen? Zodat u straks zorgeloos uw huis uit gaat? Maar bedenk u: Terwijl u heerlijk in het zonnetje zit is de kans groot dat het weer in Nederland niet van dezelfde kwaliteit zal zijn.

Denk ook aan uw dak!

Terwijl u heerlijk van uw vakantie geniet kan het hier in Nederland wel eens met bakken uit de lucht komen. En u bent er niet om in te grijpen als er onverhoopt lekkage ontstaat. AJ Dakwerken roept u op om ook eens aan uw dak te denken voordat u de zon tegemoet gaat. Het is zelfs eenvoudiger dan het regelen van vakantie-opvang voor uw huisdieren. Een dakinspectie is ook nog eens GRATIS.

Vraag de gratis dakinspectie aan!

Bent u niet zeker of uw dak mogelijke heftige regenval in Nederland aan kan? Vraag dan bij ons een gratis dakinspectie aan. Eén van onze vakkundig dakdekkers komt bij u langs om uw dak te controleren op benodigd onderhoud. En heeft uw dak onderhoud nodig? Dan maken we ter plekke een offerte voor u. Zo weet u in één afspraak waar u aan toe bent! En.. kunt u met een gerust hart op vakantie.