Waarom staan er geen prijzen vermeld op de website?


Elk dak heeft weer zijn eigen kenmerken en onderhoudsbehoeften. Om een goede en vooral scherpe prijs af te kunnen geven komen wij graag eerst even kijken naar het dak dat u wilt laten bedekken, repareren of renoveren. Zo kunnen we de juiste diagnose stellen en een goede prijs voor u offreren. Zo hebben wij een goede inschatting van de klus en kunnen we u een reële doorlooptijd opgeven. Vraag hier die dakinspectie aan

Niet de hoofdprijs

Toch willen we u wel graag meegeven dat de meeste klanten een klus aan het dak te hoog inschatten qua prijs. Omdat er tijdens ons werk ‘een heleboel gebeurt’ op uw dak hebben veel mensen de neiging te denken dat een dakreparatie of dakrenovatie de hoofdprijs kost. Dat is meestal helemaal niet het geval. Schroom daarom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het is moeilijk om op onze website al prijzen te vermelden, vandaar dat u hier geen kant-en-klare prijzen aantreft. Wilt u liever niet wachten totdat we bij u langs zijn geweest om een kostenschatting te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor uw dakwerk aan, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

Array

Terug

Deel dit bericht

Onze merken