Nieuwe OVH dakpannen in ‘s-Graveland


Bij een twee-onder-een-kapwoning in ‘s-Graveland vervingen we onlangs het pannendak. De oude dakpannen werden verwijderd en vervangen door OVH Blauw gesmoord grijze dakpannen.

OVH dakpannen

OVH dakpannen zijn keramische dakpannen met een klassieke en exclusieve uitstraling. OVH dakpannen hebben een sprekende vorm en krachtige structuur. De sterke golving van deze dakpannen creëert een mooi schaduwspel.

Wanneer zijn dakpannen aan vervanging toe?

Na een periode van circa 70 jaar verliezen dakpannen hun waterwerende kracht. Oftewel; ze worden poreus. Doordat ze poreus worden houden ze vocht vast en krijgen ook algen en mos de kans om meer grip te krijgen op uw dakpannen. Teveel vocht in een dakpan betekent ook nog eens dat ze bij vriezen kunnen gaan scheuren.

Is het al nodig om uw dakpannen te vervangen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet of uw dakpannen al vervangen moeten worden. We komen daarom graag eerst eens gratis uw dak inspecteren, zodat u weet hoe uw dakpannen er aan toe zijn. Daarna bepreken we graag met u de mogelijkheden.

Meer weten over dakpannen vervangen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen over het vervangen van dakpannen, dakrenovatie of dakisolatie, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Array

Terug

Deel dit bericht

Onze merken